Financiele Administratie

blog4

Financiele Administratie

U kunt voor ieder denkbaar financieel administratief werk bij ons terecht. Denkt u hierbij aan het opstellen van jaarrekeningen, begrotingen, budgetten, rapportages, het opzetten van de administratie en het invoeren ervan.
Indien gewenst kunnen wij ook de debiteuren- en crediteurenadministratie verzorgen. Aan het verwerken van de administratie is altijd de in te dienen aangifte of omzetbelasting gekoppeld. Deze moet maandelijks, per kwartaal of per jaar worden ingediend.

Verwerken administratie

Wij verwerken uw volledige administratie van a tot z. U levert de bonnen en facturen bij ons aan en wij doen de rest voor u.

Jaarrekening opstellen

Wij stellen jaarrekeningen op. Moet uw jaarrekening gepubliceerd worden? Geen probleem ook dat kunnen wij voor u doen.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij stellen uw aangifte inkomstenbelasting voor u op en kijken naar alle fiscale voordelen welke we voor u kunnen behalen.

Aangifte omzetbelasting

Elk maand of kwartaal verzorgen wij de aangifte omzetbelasting voor u. De aangifte omzetbelasting wordt ook wel de btw-aangifte genoemd.

Aangifte vennootschapsbelasting

Wanneer u een bv heeft bent u verplicht uw aangifte vennootschapsbelasting in te dienen. Wij verzorgen dit voor u en dienen deze in bij akkoord.

Boekhouding voor zzp

Bent u ZZP’er? Dan verzorgen wij uw boekhouding al vanaf € 99,- per maand van A tot Z. incl. jaarrekening.