Veel gestelde vragen

Veelgestelde Vragen - Reflex Accounts B.V.

Welkom bij onze FAQ-sectie, waar we de meest gestelde vragen beantwoorden over de diensten van Reflex Administratie Kantoor. Hier streven we ernaar om duidelijkheid te bieden en eventuele twijfels weg te nemen. Mocht u na het lezen van deze sectie nog steeds vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen!

Absoluut, bij Reflex Accounts B.V. houden we van duidelijkheid. Je betaalt een vast bedrag per maand dat alles omvat – van je boekhouding tot de jaarrekening en ons waardevolle advies. We geloven in transparantie, en zelfs voor eventuele extra diensten hanteren we vaste tarieven. Geen verborgen kosten, geen verrassingen. Bekijk gerust onze overige diensten.

Het overstappen van boekhouder lijkt soms op een ontmoedigende klus, maar bij Reflex Administratie Kantoor maken we het eenvoudig. In slechts vier stappen ben je overgestapt en geniet je van de voordelen van onze professionele dienstverlening.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We luisteren naar je behoeften en leggen uit hoe we je kunnen ondersteunen.

Wij helpen je bij het opzeggen van je oude boekhouder, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

We nemen je volledige administratie over en richten alles in, zodat je direct bij ons aan de slag kunt.

Zodra alles is opgezet, beginnen we onmiddellijk met het beheren van jouw administratie. Geen vertraging, geen gedoe.

Bij Reflex Accounts B.V. streven we ernaar om het proces soepel te laten verlopen, zodat jij je kunt concentreren op wat er echt toe doet – het laten groeien van je bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om de overstap te regelen en te profiteren van onze professionele diensten.

Heeft u een vof? Dan verzorgen wij uw boekhouding al vanaf € 119,- per maand van A tot Z. incl. jaarrekening.

Voor een BV verzorgen wij de boekhouding al vanaf € 199,- per maand van A tot Z incl. jaarrekening.

Voor een holding verzorgen wij de boekhouding al vanaf € 149,- per maand van A tot Z incl. jaarrekening.